Politica de confidentialitate

Informare privind protectia datelor personale

Contact: 0727-169-001 Nitu Gina | comenzi@funnypartyshop.ro

FUNNY PARTY SHOP SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.funnypartyshop.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, FUNNY PARTY SHOP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

dreptul la informare (art.12);
dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
dreptul de opozitie (art.15);
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de FUNNY PARTY SHOP SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre FUNNY PARTY SHOP SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. FUNNY PARTY SHOP SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si FUNNY PARTY SHOP SRL.

FUNNY PARTY SHOP SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra la adresa Drumul Manastirea Varatec nr. 24 (sediul social), Bucuresti, Romania se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

FUNNY PARTY SHOP SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale FUNNY PARTY SHOP SRL si ale site-ului www.funnypartyshop.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cind FUNNY PARTY SHOP SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.funnypartyshop.ro implica efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.funnypartyshop.ro si necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.funnypartyshop.ro in urmatoarele scopuri:

facturarea produselor si a serviciilor comandate de dumneavoastra;
asigurarea livrarii produselor si serviciilor comandate;
asigurarea garantiilor.


Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite institutiilor abilitate fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

FUNNY PARTY SHOP SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

realizarea de rapoarte si analize;
realizarea de informari in scopuri proprii;
publicarea, promovarea, ofertarea serviciilor oferite de FUNNY PARTY SHOP SRL.

Tertii care utilizeaza datele utilizatorilor din site

* partenerul magazinului online pentru livrare (Fan Courier - nume, adresa, telefon, email);

* Google Analytics care preia date privind vizita pe site (pagini vizitate, browser folosit, actiuni in site, adresa IP);

Modalitatea de exercitare a drepturilor: email - comenzi@funnypartyshop.ro

Modificari, actualizari, stergerea datelor - Contact: 0727-169-001 Nitu Gina | comenzi@funnypartyshop.ro

CUM PROTEJAM NOI INFORMAȚIA COLECTATĂ DE LA DVS

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi. FUNNY PARTY SHOP SRL. nu oferă informația colectată unor terți fără consițământul dvs. expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar că ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre nici un utilizator individual.
Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul site-ului este protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parolă. FUNNY PARTY SHOP SRL. nu vă va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim să nu dezvăluiți această parola peroanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiți să dați click pe "deconectare" / "log off" / "sign out" din contul dvs. în Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de FUNNY PARTY SHOP SRL. la sfârșitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Vă sfatuim, de asemenea, să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dvs. în site-urile sau serviciile furnizate de FUNNY PARTY SHOP SRL..
Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondența dvs. atunci când lucrați într-o rețea de computere aflată într-un loc public (cafe-internet, Wi-Fi-uri publice, etc).
Din păcate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, FUNNY PARTY SHOP SRL. nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm, așadar, că orice informație trimisă către noi se va face pe propriu dvs. risc.
În momentul în care noi primim informațiile transmise de dvs. însă, vă garantam că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislația română și cea europeană în vigoare.


CUM PUTEM CORECTA ERORILE DIN DATELE COLECTATE DE LA DVS.

Dacă vă creați un cont la unul dintre serviciile noastre, vă putem trimite un e-mail de confirmare prin care să vă oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o și va descrie modalitațile prin care dvs. puteti modifica sau șterge datele contului pe care tocmai l-ați creat. Vă sfatuim să păstrați acest e-mail de confirmare, mai ales că acest conține și informații care vă pot fi utile atunci când apar probleme în accesarea serviciilor noastre.

Conciliere clienți nemultumiți

Daca apar probleme cu o comanda puteti lua legatura cu dna. Nitu Gina: comenzi@funnypartyshop.ro. Termenul maxim pentru raspuns este de 48 de ore la mesajele primite pe email.

Prezenta Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal se supune unor revizuiri periodice. Pentru a fi informat cu privire la eventuale modificari importante care pot avea un impact asupra prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultati periodic pagina web a companiei www.funnypartyshop.ro
Litigii

Orice litigiu apărut în utilizarea serviciului funnypartyshop.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată romane.

Contact: 0727-169-001 Nitu Gina | comenzi@funnypartyshop.ro

Copyright © 2018

Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului: 021/9551 ÷ http://www.anpc.gov.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=28&Itemid=60


Viziteaza site-ul Funnypartyshop.ro pe ShopMania